Akár 90%-os bónusz minden héten befizetéshez

Csatlakozzon most!

Versenyek minden héten

Csatlakozzon most!

Üdvözlő bónusz 1000 € + 125FS-ig

Csatlakozzon most!
Erősen ajánlott:
nagyon ajánlott
Játssz okostelefonodon, táblagépeden, Mac-en vagy PC
Azonnali többnyelvű támogatási szolgáltatás támogatás
100%-os védelem fizetéseihez
Frissítse a szintet, és vegye fel jutalmak!

Bónuszkód: Vulkan Vegas 2022

Az új játékosok és a teljes kaszinó ügyfelei számára a Vulkan Vegas számos különleges ajánlatot készített. Köztük: bónuszok, ingyenes pörgetések, pénzvisszatérítés, hűségprogram és még sok más. Ez a cikk áttekintést nyújt a mai Vulkan Vegas legújabb promóciós kódjairól. A bónuszkód aktiválásával a játékos további pénzeszközökhöz vagy ingyenes pörgetésekhez juthat.

Tartalom:

Érvényes Vulkan Vegas promóciós kódok

A hűségprogramban való részvételhez elegendő rendszeres kaszinójátékosnak lenni. De ha egy látogató rendelkezik promóciós kóddal, akkor azt felhasználhatja speciális előnyök megszerzésére. A promóciós kód aktiválása megnyitja a hozzáférést olyan ajánlatokhoz, mint például:

 • ingyenes pörgetés a Szerencsekeréken;
 • a hűségpontok megkétszerezése a felhasználó státuszának növelése érdekében;
 • befizetésenkénti extra költségek vagy ingyenes pörgetések.

A bónuszkód aktiválási utasításai

Csak az érvényes kaszinószámlával rendelkező ügyfelek használhatják a bónuszkód ajánlatokat. Ezért a promóciós kód aktiválásához regisztrálnia kell egy számlát a kaszinóban. A promóciós kód beszerzésének többféle módja van:

 • A „Saját bónuszok” részben keresse meg személyes kuponját az aktiváláshoz;
 • Legyen naprakész a kaszinó híreivel;
 • Iratkozzon fel a hírlevélre;
 • Keresse meg a promóciós kódot a partner webhelyén.

A Vulkan Vegas bónuszkód aktiválásához másolja ki és illessze be a kaszinó speciális ablakába.

Kaszinó regisztráció

.

Nincs befizetés nélküli bónusz az új játékosok számára az online portálon. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a felhasználók jutalom nélkül maradnak. Amint regisztrálja fiókját, egy különleges ajánlat áll az új játékosok rendelkezésére, amely a következő bónuszokból áll:

 • Az első befizetés 100%-a + 25 ingyenes pörgetés a Play'n GO Book of Dead nyerőgépére. A regisztráció után egy héttel jár le.
 • 125% a második befizetésed után és 50 ingyenes pörgetés a Play'n GO Doom of Dead nyerőgépén. Az ösztönző a számlanyitástól számított 7 napig, és csak a második tranzakció alkalmával érhető el.
 • 200% befizetési bónusz + 100 befizetés nélküli orsópörgetés a Play'n GO Fire Joker online nyerőgépén.

Minden jutalmat jóváírunk a játékos bónuszszámláján (maximum 1000 € + 125FS), de legalább 5 nap áll rendelkezésre a szükséges homályos követelmények teljesítéséhez.

Fogadási szabályok

Minden készpénzes jutalom a felhasználó bónuszegyenlegére kerül jóváírásra 40-szeres téttel, 30-szoros ingyenes pörgetésekkel és 5-ször pénzvisszatérítéssel. A fogadási időszak a nyeremény kézhezvételétől számított 5 nap. A kaszinó szabályai érvényesek:

 • A maximális tét nem haladhatja meg a 3 eurót;
 • A kaszinóügyfél által kapott nyeremények a bónuszszámlán kerülnek jóváírásra. Addig nem fizethetők ki, amíg a feltételek nem teljesülnek. A felhasználó pénzével és az online szolgáltatással megkötött fogadásokból származó nyereség felosztásra kerül az egyenlegek között.
 • A felhalmozott bónuszok nem fogadhatók meg élő kaszinóban. A rulett és a kártyajátékok a tét 15%-át veszik figyelembe, míg a nyerőgépek 100%-át. Létezik azonban egy lista azon slotokról, ahol nem lehet visszanyerni a bónuszpénzt. A gépek listája a Vulkan Vegas weboldalának külön rovatában található.
 • A felhasználó csak akkor fogadhat a jutalom összegére, ha valódi számlája nulla.

A fogadási feltételek megsértése esetén az online szolgáltatás adminisztrációja fenntartja a jogot, hogy: törölje a bónuszt és az abból származó összes nyereséget, törölje a felhasználó valódi számláját, blokkolja a Vulkan Vegas online portálhoz való hozzáférést.

Az aktív játékkal a felhasználók tapasztalati pontokat szereznek, amelyeket valódi pénzre válthatnak át. Minél több pontot szerez egy látogató, annál magasabb szintje van a hűségprogramban, és annál jobb az árfolyam.

Válasszon nyelvet: