Book Of The West nyerőgép áttekintése

A Nyugat könyvét Swintt fejlesztette ki, aki igyekezett a lehető leghangulatosabbá tenni. A nyerőgépnek öt tárcsa és három sora, valamint tíz fix sora van. A játék témája a vadnyugat, amely különösen népszerű a modern gépekben.

Ha odafigyel a nyereménytáblázatra, észre fogja venni, hogy 9 jellegzetes ikonja van, mindegyik saját szorzóval. Ezek közül a legjövedelmezőbb a cowboy, míg a közepesen fizető szimbólumok a fegyver, a bandita és a hölgy. A játékkártyák és a királyi család tagjai az alacsony fizetésű szimbólumok.

Téma, grafika és filmzene

Az amerikai történelemben a vadnyugat volt az, amely erős befolyást gyakorolt a közvélemény képzeletére. Egy merész cowboy, aki egy nyílt síkságon halad át, kétségtelenül elbűvölő! A Nyugat könyve a filmekben, a televízióban és természetesen a hagyományos vadnyugati gépezetben látható összes képanyagot felhasználja.

A nyílás háttere egy fából készült fészer, az egyik orsón egy kötél lóg, a másikon pedig egy hordó. A lámpák enyhén himbálóznak és csillognak, mivel a keret természetes fából készült. Még egy keresett plakát is rendelkezésre áll, amelyen egy nagyon veszélyes bandita látható. Ő, a cowboy, a hölgy, a fegyver és a címadó könyv időszakosan látható a tekercseken. Illetve háttérzeneként egy western dallamot használnak, ami fokozatosan lendületbe jön.

Műszaki jellemzők

A Nyugat könyve a Hot Spot hagyományos változata, öt tárcsával és három szimbólumsorral, valamint 10 aktív sorral. A fogadási tartomány sok játékos számára vonzó, mivel a minimális összeg mindössze 0,1 érme, a maximum pedig 50 érme. Az átlagos RTP (95,32%) és az alacsony volatilitás együttesen nagyon bőkezű jutalmakat eredményez.

Táblázat – Alap slot paraméterek

Gyártó Swintt
A játékgép típusa Videó nyerőgépek
Dobok száma 5
Sorok száma 10
Szétszór Igen
Bónusz játék Nem
Ingyenes pörgetések Igen
Wild szimbólum Igen
RTP 95,16%
Szorzó a vadon számára Nem
Volatilitás Alacsony
Maximális szorzás 5000 х
Díjtartományok 0,01 USD és 50 USD között
Érmék száma soronként 1 dollártól 50 dollárig
Kockázat/Szerencsejáték/Kettős játék Nem
Automatikus lejátszás Igen
Téma Vadnyugat

A hagyományos opciók megléte mellett további funkciókat is találhat itt. Például a játék tartalmaz egy wild szimbólumot, nyereményszorzókat, ingyenes pörgetéseket és számos speciális kiegészítő szimbólumot, amelyek befizetés nélküli ingyenes pörgetések során aktiválódnak.

Nyerő kombinációk

A jóváírás összege (0,10 - 1,00), a szorzó pedig x1 és x5 között lesz. Tehát a teljes tét 1,00 és 50,00 között lesz. A dinamikus kifizetési táblázat a tét változásával változik. De ha a lehető legalacsonyabb téttel kezdi, az alábbiakban egy példát mutatunk be.

Táblázat – A Nyugat könyve nyerőgép kifizetése

Szimbólumok 2 3 4 5
10, J, Q - 25 125 500
K,A - 25 200 750
Pisztoly, Bandit 25 150 500 3750
Vad (könyv) - 100 1000 10000
Hölgy 25 200 2000 10000
Szimbólumok 2 3 4 5
Cowboy 50 500 5000 25000

Így nyugodtan kijelenthetjük, hogy a vadnyugat nagyon bőkezű jutalmakat kínál. Nos, a magasabb szimbólumok kombinációi majdnem elérhetik a főnyereményt.

Ingyenes pörgetések

Annak érdekében, hogy ingyenes pörgetést kapjon a tárcsákon, 3 vadnak kell esnie, amely aktiválja a 10 ingyenes pörgetést egy bizonyos szorzóval. Ha a húzópörgetések során a játékosnak sikerül újabb 3 wild-ot gyűjtenie, ugyanannyi és szorzós pörgetést indíthat újra.

Érvek és ellenérvek

Mielőtt elkezdene valódi pénzben játszaniVulkan Vegas, érdemes utánajárni az adott gép előnyeinek és hátrányainak. Hiszen így megismerheti erősségeit és gyengeségeit, ami segít még kényelmesebbé tenni a játékot.

Előnyök
 • Lehetőség ingyenes pörgetésekre;
 • Van vad és szórvány;
 • Van egy speciális csúszó szimbólum;
 • A pörgetésenkénti minimális tét 1 érmével kezdődik.
Hátrányok
 • Nincs újrapörgetés;
 • Nincs duplázási játék;
 • Nincs bónuszkör;
 • Nincs szomszédos szimbólum;
 • jackpot nem biztosított;
 • Nincs elég aktív vonal;
 • Nem alkalmas azoknak, akik szeretik a nagy fogadásokat.

Ennek eredményeként megjegyezhető, hogy a Book Of The West - elég jó slotként került bemutatásra. És ha szereted a vadnyugati témájú játékokat, akkor erre a gépre mindenképp szükséged van! Számos egyedi funkciót találhat, beleértve a speciális karaktereket és természetesen a színes grafikát.

A nyerőgéppel ráadásul nem csak PC-n, hanem a böngészőn keresztül mobil eszközökön is lehet játszani. Ingyenes pörgetéseket kaphat, miközben az RTP nem túl magas. De megfelelő megközelítéssel jó nyereményeket is el lehet nyerni!

Válasszon nyelvet: