Budai Reels Bonus Buy slot áttekintése 2022

A Budai Reels nyerőgép a kínai mitológián alapul, és a világszerte népszerű Evoplay Entertainment cég fejlesztette ki. Annak ellenére, hogy 2017-ben alapították, gyorsan elnyerte sok játékos bizalmát az innovatív megközelítések alkalmazásával és természetesen a szoftver minőségével.

A Bonus Reels gép meglehetősen egyszerű felületet kapott, ezért szinte minden játékosnak megfelel. 5x3-as rácsával és 20 nyerővonalával rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a tét x5000-szeresének megfelelő nyereményt. Ezenkívül érdemes megjegyezni, hogy az ázsiai stílus használata nagyon kézenfekvő, mivel a gép tervezői a kínai mitológiából származó szerencseistent "Hotey"-t használták, amely vad szimbólumnak számított.

Grafikai tervezés

Mint a kínai esztétika a szerencsejátékok szórakoztatásában? Akkor ez a nyerőgép biztosan tetszeni fog neked! Végül is élénkpiros háttere van, és a gyönyörű cseresznyeszirmok körül röpködnek a képernyőn. Érdemes még kiemelni a háttérzenét, amely a kínai motívumok lágy hangzására épül, és egy kis látványt tesz lehetővé.

Ami a nyerő szimbólumokat illeti, Hotei istent tartják a legértékesebbnek, és 5 kép kombinációja esetén x200-as szorzót ad. Más kínai tárgyak, mint például az aranypénzes táska, az aranyruda vagy a piros boríték szintén értékes szimbólumok. A kártyaszimbólumok viszont a legalacsonyabb értékűek.

Technikai sajátosságok

Az Evoplay Budai Reels nyerőgépének állítható RTP-je 96,13%. Ez a szám valamivel magasabb a piaci átlagnál, aminek köszönhetően a játékosok jó megtérülést kapnak, és lehetőséget kapnak arra, hogy egyszerűen élvezzék a játékmenetet. Például ez a százalék lehetővé teszi, hogy 96,13 érmét kapjon vissza minden 100 nyerő pörgetés után.

Táblázat – Alap slot paraméterek

Gyártó Evoplay Entertainment
A játékgép típusa Video slot
Dobok száma 5
Sorok száma 20
Szétszór Igen
Bónusz játék Nem
Ingyenes pörgetések Nem
Wild szimbólum Igen
RTP 96,13%
Volatilitás Közepesen magas
Maximális szorzás 5000 х
Díjtartományok 0,10 és 100 dollár között
Érmék száma soronként 1
Kockázat/Szerencsejáték/Kettős játék Nem
Automatikus lejátszás Igen
Slot téma Kína, Ázsia, Buddha, szerencse

A gép kifizetése 96,01%, a volatilitás pedig átlagos. Ez azt jelenti, hogy a játékos 1000 x tétet kaphat pörgetésenként. Ez a volatilitási szint azt jelenti, hogy a legmagasabb kifizetésnek legalább a tét háromszorosának kell lennie. A joker itt a farkas, amely Wildként jelenik meg, és helyettesíti a szokásos kombinációkat.

Szimbólumok és nyerő kombinációk

Minden szimbólum több kategóriába sorolható:

  • Különleges szimbólumok: a scatter és a vad;
  • Egyszerű szimbólumok: az összes többi ikon.

A Budai Reels játékban 5 klasszikus királykártya található (A-tól 10-ig), amelyek standard szorzót kínálnak x10-től x15-ig. Ezeket egy piros boríték, egy aranyrúd és egy zsák érme követi, a tétek 30-tól 100-ig terjednek 5-ös kombináció esetén, míg a vad maximum 200-szoros kifizetést kínál 5 győzelemre. Ezenkívül a jokerek helyettesíthetik a szokásos szimbólumokat, és a scatter újrapörgetést vált ki.

Érvek és ellenérvek

Annak megértéséhez, hogy játsszon-e egy nyerőgépen, vagy inkább keressen más, jobb szerencsejátékot, nem csak a technikai jellemzőit kell figyelembe vennie, hanem az előnyeit és hátrányait is. Például, ha valódi pénzért szeretné futtatni a slotot Vulkan Vegas kaszinó, jobb, ha ingyenes "demó" módban próbálja ki, majd folytassa a valódi pénzes fogadást.

Előnyök
  • Közepes-nagy volatilitás;
  • Színes grafikai tervezés;
  • A jó jutalom lehetősége;
  • Alkalmas kezdőknek és profi szerencsejátékosoknak egyaránt;
  • Különleges szimbólumok - vad és scatter.

A hátrányok közé tartozik az a tény, hogy nincsenek ingyenes pörgetések, és mint ilyen, a bónuszjáték. De mindezt tökéletesen kompenzálja az RTP jó mutatója és a kiváló szorzók. Ennek eredményeként a nyerőgép, mint sok játékos a világ minden tájáról, elsősorban minősége és kialakítása miatt.

Mert a játéknak nagyon szép grafikája, minőségi zenei háttere, jó kifizetése és izgalmas bónuszköre van, amivel a maximális potenciált megnyerheti. És annak ellenére, hogy egyszerű a játékmenet, sok szerencsejátékos kiemeli ezt az előnyt, és a nagy nyeremény jelenlétét x5000-es szorzóval, és még nagy dobásokkal is követi a Hoteytől kapott kincseket.

Válasszon nyelvet: