A Divine Fortune 2022 nyerőgép áttekintése

A legtöbb játékszoftver-fejlesztő bizonyos gyakorisággal ad ki slotokat az ókori Görögország és Róma témáihoz. A Divine Fortune piacra dobását az ókor stílusában a Netent, a világszerte igencsak népszerű cég bonyolította le.

A "Divine Fortune" megalkotása során a legapróbb részleteket is figyelembe vették, ezért a szerencsejátékosok nem csak szerencsét tehetnek, hanem élvezhetik a hihetetlen hangulatot is. Nos, hogy értékelje a játékot, játszhat egy speciális ingyenes módban, és utána menjen a játékhoz valódi pénzért.

Nyerőgép interfész

A videojáték szabványos felülettel rendelkezik a Netent cégtől, amelyet már sok játékos szeret. Adaptációja különféle eszközökhöz készült, beleértve a mobileszközöket is. Az összes kezelőszerv két panelen található. A fő panelen megtalálod a fogadási beállításokat és természetesen a tárcsák indítását, valamint az egyenlegre és a legutóbbi nyereményre vonatkozó adatokat.

Kényelmes a gépben, hogy bemutatott automatikus görgető orsók. Ezenkívül a játékosok a speciális beállítások előnyeit is kihasználva saját maguk állíthatják be pörgetési feltételeiket. Az "i" gombbal megnyithatja a kifizetési táblázatot, és a "?" részletes játékszabályokat találhat.

Műszaki jellemzők

Egy nyerőgépben - 20 fix vonal van, és a játéktér mérete - 5x3. A nyerő kombinációk számlálása a bal oldali tekercsről történik, amelyek 3 egyforma képről indulnak. A játékban egy speciális Wild szimbólum található, amely helyettesíti a szokásos szimbólumokat, kivéve a Scattert és az érméket.

Táblázat - A Divine Fortune nyerőgép alapvető paraméterei

Gyártó Netent
A játékgép típusa Video Slots/Luck
Dobok száma 5
Sorok száma 20
Szétszór Igen
Bónusz játék Igen
Ingyenes pörgetések Igen
Wild szimbólum Igen
RTP 94,02%
Volatilitás Magas
Maximális szorzás 1500 х
Díjtartományok 0,01–0,5 USD
Érmék száma soronként 10
Kockázat/Szerencsejáték/Kettős játék Nem
Automatikus lejátszás Igen

Megállapíthatjuk tehát, hogy a Divine Luck nyerőgép nagyon jó kifizetéssel rendelkezik, ami garantáltan bőkezű pénznyereményekhez juttatja a játékosokat. Ezenkívül meg kell jegyezni, hogy a slotban meglehetősen magas a tétek terjedése, így kezdőknek és tapasztaltabb játékosoknak egyaránt megfelelő, akik inkább nagy téteket kötnek.

Szimbólumok és nyerő kombinációk

A Divine Fortune nyerőgép két külön képcsoportot használ: az első a mitikus lények, köztük a Gorgon Medusa, a Nemeai Oroszlán, Pegazus, Minotaurusz és még egy griff; a második a szokásos kártyaszimbólumok. A szimbólumok mindegyike gyönyörű animációkat tartalmaz, amelyek a nyereménykombinációk gyűjtése során is láthatók.

Például, ha a Gorgon Medusa leesik, kinyitja a szemét, és élénkvörösen csillog, míg az oroszlán meglehetősen hangos üvöltést bocsát ki. Mindez kellemes háttérzene mellett zajlik majd, amely egy érdekes történetbe repít. Egy fehér ló színes lila alapon vad és újrapörgés aktivátorként jelenik meg. Ez a szimbólum minden szokásos szimbólumot helyettesít, kivéve az asztalterítőt és az aranyérméket.

Táblázat – Az isteni szerencse nyerőgép kifizetése (3, 4 és 5 azonos szimbólum esetén)

J, O 6, 15 és 60
K,A 7, 18 és 80
Efon 14, 40 és 200
Minotaurusz 16, 50 és 300
A nemeai oroszlán 18, 60 és 400
Medúza gorgon 20, 80 és 600

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a vad a teljes orsó méretével bővül. Ezt a funkciót Wild on Wild néven hívják, és színes animáció kíséri majd. Ennek a funkciónak az aktiválásához egy wild szimbólumot kell elhelyezni egy másik wild szimbólum fölé. Egy arany babérkoszorú, melyben egy kéz és egy villám van összekulcsolva, szórvány. Ingyenes pörgetéseket fog felhalmozni. A bónusz aktiválásához egy pegazust és csillagokat tartalmazó aranyérmét kell kifizetni, ami szintén segíthet a jackpot megjátszásában.

Ingyenes pörgetések

A Divine Fortune nyerőgép ingyenes pörgetéseinek aktiválásához három scatter szimbólumnak kell megjelennie bármely pozícióban. A képek közül három 5 ingyenes pörgetést tesz lehetővé, 4-8 pörgetést, 5-ért pedig akár 12-t is. A kör jellemzője a vad idején, hogy a dob szélességében kiterjeszkedik.

Ha a pörgetések során ismét megjelenik a szükséges számú scatter, akkor a szabad pörgetések újra aktiválódnak. Ha három aranyérme jelenik meg a tárcsák közelében elhelyezett kancsóban, akkor a bónuszjáték elindul. Az érme azonban csak akkor esik a kancsóba, amikor a vad szimbólum megjelenik a mezőn.

Érvek és ellenérvek

A Divine Fortune nyerőgéppel ingyen vagy pénzért játszani ugyanolyan izgalmas. Végül is a „demó” verzió minden alapvető funkciót tartalmaz, beleértve a virtuális pénz megszerzésének lehetőségét is. A játékosok véleménye szerint a video nyerőgép ideális kis és közepes tétekhez egyaránt, köszönhetően a gyakori újrapörgetéseknek és ingyenes pörgetéseknek.

Előnyök
  • 3 különböző jackpot variáció, amelyek közül kettőt elég gyakran lehet beszerezni;
  • Ingyenes pörgetések és újrapörgetések lehetősége;
  • Az újrapörgetéseket a vad szimbólum aktiválja, amely aztán szétterül a tárcsán.
Hátrányok
  • Nem mindig nyerhet nagy kifizetéseket;
  • Nincs lehetőség aktív sorok beállítására fogadáshoz;
  • Nem biztosított a kockázati játék.

Ennek eredményeként arra a következtetésre juthatunk, hogy a tematikus slot Divine Fortune inVulkan Vegasátlagos RTP-je és meglehetősen magas volatilitása van. A nagyszerű animáció és a stílusos grafika kompenzálhatja a nyereményt, de előfordulhat, hogy néhány játékos még mindig nem szereti a gépet. Mindenesetre a választás rajtad áll! De mindenképpen érdemes kipróbálni ezt a játékot, mert nagyon dinamikus és izgalmas játékmenete van, és lehetővé teszi, hogy fejest ugorjon egy szokatlan mitológiai történetbe.

Válasszon nyelvet: