Az Egyptian Rebirth II 2022 slot áttekintése

Az Egyptian Renaissance 2-t a neves Spinomenal cég fejlesztette ki, és néhány éve adták ki. A nyerőgép rövid idő alatt népszerűvé vált a szerencsejátékosok körében, köszönhetően érdekes, de egyszerű mechanikájának, valamint meglehetősen színes grafikai kialakításának.

Áttekintésünkben áttekintjük a slot összes főbb jellemzőjét. Így például, amikor az Egyptian Rebirth 2 kaszinó nyerőgépét futtatja Vulkan Vegasismét az ókori Egyiptom területén tartózkodhat, és megpróbálhatja megfejteni a fáraók rejtvényeit. Mindezt az 5 tárcsán és 10 vonalon kell megtennie, de előtte természetesen döntenie kell a fogadásról.

Témák és grafikai tervezés

Bár az ókori Egyiptom a nyerőgépek népszerű témái közé tartozik, az Egypt Rebirth II kiemelkedik ezen a hatalmas listán. A hihetetlen játék színes grafikát kapott, a háttérben pedig sötét romok láthatók. Ráadásul játék közben a játékosokat egyre szaporodó zene és szimbólumok kísérik, köztük egy főnökös királynő, valamint egy tátott szájú aspid, aki csak arra vár, hogy lecsapjon. Talán itt találkozik a kígyóval, amely megölte Kleopátrát, és még a feltámadt, ragyogó szemű múmiával is. Általában véve ennek a slotnak a témája egy egyiptomi stílusú horrorfilmre emlékeztet.

Műszaki adatok

Az öttárcsás nyerőgép fix számú sorral rendelkezik - 10. A játékot a kreditek azonosításával és a címletük kiválasztásával kezdi. A start gomb megnyomása aktiválja a pörgetéseket.

A játékos célja, hogy nyerő láncokat szerezzen, amelyek azonos képekből állnak, és folyamatosan, az első tárcsától kezdve helyezkednek el. A speciális "Autoplay" mód lehetővé teszi, hogy egyszerűen élvezze a folyamatot, míg az egyéni beállítás jelenléte segít optimalizálni a játékot.

Táblázat - Az Egyptian Renaissance 2 slot jellemzői

Gyártó Spinomenális
Sorok száma 10 (fix)
Volatilitás Közepes
Díjtartomány 0,5-500 érme
A játéktér mérete 5х3
Maximális lehetséges jutalom 100 000 érme (a piramisért ítélték oda)
Bónuszok Ingyenes pörgetések aranytojáson, speciális bónusz rand – mérlegek
RTP 96,31%
Ingyenes játék lehetőség Feltéve:

A slot szimbólumok közé tartozik egy kígyó, egy aranyozott maszk, Hórusz szeme, egy szkarabeusz, egy gyönyörű egyiptomi nő és Anubisz, aki egy kutyafejű Istent jelképez. Van még egy gyönyörű egyiptomi kereszt és egy fekete macska, valamint bónusz ikonok vad és szórványjel formájában. A Wild a múmia, amely felváltja a szokásos kombinációkat, és lehetővé teszi nyerő kombinációk kialakítását.

Bónuszjáték és ingyenes pörgetések

Az Egyptian Renaissance 2 bónuszjátékának aktiválásához 3 Scattert kell a tárcsákra helyezni. Amikor megjelenik a bónuszjáték, megjelenik a képernyőn a szerencsekerék, amely három kört tartalmaz. A játékosoknak annyi díjat kell begyűjteniük a megadott idő alatt. A jutalmak itt a fogadások különféle szorzóváltozatait tartalmazzák.

Ha a szerencse megfordítja az utat, kapsz egy plusz kereket. Az ingyenes pörgetéseket is aktiválhatja. Ehhez három vagy több Scatter tojást kell összegyűjteni. Nos, ezek aktiválásához kattintson az oszlopra, amely blokkolja a mozgást. Minden alkalommal különböző számú tekercset és jutalmat kaphat. Maguk az ingyenes pörgetések bármikor megvásárolhatók, ami a nyerőgép egyedülálló tulajdonsága.

Előnyök és hátrányok

Összességében az egyiptomi reneszánsz nyerőgép meglehetősen jó minőségűnek bizonyult. Ha szeretné kipróbálni valódi pénzben játszani, először a játék erősségeit és gyengeségeit kell mérlegelnie.

Előnyök:

  • érthető játékmenet;
  • tetszetős grafikai tervezés;
  • a háttérzene kiváló;
  • számos érdekes funkció közül választhat;
  • fogadások széles választéka.

Hátránya, hogy a gépnek nem a legmagasabb a megtérülési százaléka. De ennek ellenére jól néz ki. Van egy optimalizált mobilverziója is, amely még az operációs rendszerek régebbi verzióin is működik.

Válasszon nyelvet: