Az Extra Win X 2022 slot áttekintése

A gyümölcsös klasszikus újra működésbe lép a Swintt fejlesztő új Extra Win X játékában. A nyerőgép 3x3-as elrendezést használ, és a nyeremények 5 fix vonalon alakulnak ki. A játék grafikája nagyon egyszerű, a tárcsákat piros keretben díszítik, a háttérben pedig színes gradiens látható.

Meg kell jegyezni, hogy a játékban a hozamok százalékos aránya közepes-alacsony - 94, 02%, de egy ilyen szám ellenére is jó nyeremény születik. Ezen kívül a nyerőgép rendelkezik néhány alapvető funkcióval: van kockázati játék, és lehetőség van további nyeremény megszerzésére x20-as szorzóval. Az Extra Win X bónuszkör során egy bónuszkerék ugrik fel a képernyőn, és 8 szektor jelenik meg rajta, amelyek meghatározzák a nyereményt.

A játékgép kialakítása

A slot meglehetősen világos dizájnnal és alapvető grafikával rendelkezik. Nem lesz különleges animáció. A, a zenei háttér nagyon dinamikus és szórakoztató. A nyerőgép nyereményelemei: gyümölcs (citrom, szilva, cseresznye és narancs), valamint hetesek, aranyrudak, érmék és egyebek. Összességében érdemes megjegyezni, hogy a játék grafikája meglehetősen jó, és egy klasszikus nyerőgépet képvisel.

Műszaki adatok

A játékrács 3 tárcsás és 5 fix vonallal rendelkezik, amelyekre 3 egyforma kép eshet; a visszaszámlálás a bal oldalon kezdődik. A minimális tét 0,05 centtől kezdődik, a maximális tét pedig akár 100 dollár is lehet, így az Extra Win X még kezdők számára is megfelelő.

Gyártó Swintt
Az alapítás éve 2022
A játékgép típusa Klasszikus video slot
Dobok száma 3
Sorok száma 5
Szétszór Nem
Bónusz játék Igen
Ingyenes pörgetések Nem
Wild szimbólum Nem
RTP 94,02%
Volatilitás Közepes-alacsony
Maximális szorzás 1000 х
Díjtartományok 0,05 és 100 dollár között
Érmék száma soronként 1-től 200-ig
Kockázat/Szerencsejáték/Kettős játék Nem
Automatikus lejátszás Igen

A slot RTP-je nagyon alacsony, mindössze 94,02%, jóval a szokásos 96% alatt. Ha a gép alacsony-közepes variációval rendelkezik, körülbelül 1000 tétet ad ki. De a megfelelő megközelítéssel még mindig bőkezű nyereményt nyerhet a játékban!

Szimbólumok és kifizetések

Az Extra Win X nyerőgép mindössze 8 különböző szimbólumot tartalmaz. Érdemes átnézni a táblázatot, hogy a szimbólum-kombinációkat a kifizetésüknek megfelelően alakítsa ki. Ahhoz, hogy nyerhess ebben a nyerőgépben, három egyforma képet kell összegyűjtened, a bal oldali tekercstől visszafelé számolva. Minden kifizetés a kiválasztott teljes tét többszöröse lesz. A játék legalacsonyabb szimbóluma a csillaggyűrű, amely a tét egyszeresét éri.

A gyümölcs egy átlagos nyerő ikon, amely a tét összegének 8-szorosát fizeti. Dupla csillag, harang és dupla hetes a teljes tét 20, 50, 200 x 200-szorosát fizetik. A játék nem használ különleges szimbólumokat. De továbbra is számos különféle funkciót kínál, amelyek biztosan sok játékosnak tetszenek.

További funkciók

Ha a játéktér megtelik azonos képekkel, aktiválódik a szerencsekerék, amely a következő nyereménylehetőségeket kínálja a játékosoknak:

  • véletlenszerű kifizetés lehetősége;
  • az utolsó jutalmat kétszeresére szorozzák;
  • rejtélyes rész átvétele véletlenszerű ajándékkal;
  • kiesni egy vesztes szektorból.

Itt a játékos egyszer futtatja a kereket, és ennek megfelelően jutalmazzák. Az Extra Win X nyerőgépben nincs más bónusz.

Bónusz mód

A gyümölcs nyerőgépben nincs bónuszkör. Ennek az az oka, hogy a játék a szerencsekerék megpörgetéséről és a véletlenszerű nyeremény megnyerésének lehetőségéről szól. Őszintén szólva a nyerőgép azoknak való, akik döcögősek, és hosszú ideig forgathatják a tárcsákat a jó kombinációk reményében.

Extra Win X a pénzért való játékhoz

Ha szeretné kipróbálni az Extra Win X játékot, lépjen a következő oldalára Vulkan Vegas Casino. A platform teljesen biztonságos és modern. Ennek köszönhetően minden újonc több fizetési módot és természetesen regisztrációt is biztosít. A kaszinó megfelelő licenc alatt működik, nos, további információk találhatók a hivatalos forrásban.

Ahhoz, hogy valódi pénzben játsszon az Extra Win X-ben, először döntenie kell a tétről, majd óvatosan el kell osztania költségvetését a pörgetések számával. Azt is érdemes megjegyezni, hogy az alacsony volatilitás miatt nagyon nehéz lesz jó nyereményhez jutni egy slot játékban! Tehát sokszor kell megpörgetnie a tárcsákat, mielőtt bármilyen nyereményt elkaphat.

Érvek és ellenérvek

Mielőtt bármilyen nyerőgépet valódi pénzzel kezdene játszani, nemcsak a technikai jellemzőket kell alaposan tanulmányoznia, hanem az előnyöket és a hátrányokat is. Így tudni fogja, hogy érdemes-e játszani egy adott slottal, vagy valami mást kell keresnie.

Előnyök
  • alacsony tét az átgondolt játékhoz;
  • a nyerőgép klasszikus 5 nyerővonalas változata;
  • 100 €/$ tétek megtételének képessége.
Hátrányok
  • a grafikai tervezés meglehetősen unalmas;
  • a slot nyeresége nagyon alacsony;
  • jó nyereményhez jutni messze nem mindig lehet megszerezni.

Tehát nyugodtan kijelenthetjük, hogy az Extra Win X egy klasszikus gyümölcsgép. De a gyümölcs itt alacsonyan fizető lesz. Van néhány dolog, amit sok játékos nem szeret. Először is, a gép kifizetési százaléka nem sokkal magasabb az átlagosnál. Ennek ellenére a nyerési esélyek nagyjából megegyeznek a hasonló nyerőgépes játékokéval.

Nincs jackpot, speciális szimbólumok vagy ingyenes pörgetés, ami a mai világban különösen hátrányos. De a játékosnak kell eldöntenie, hogy játszik-e vagy sem. Javasoljuk, hogy próbálja ki a gépet az ingyenes "demó" verzióban a Vulkan Vegas weboldalán, mielőtt valódi pénzben fogadna.

Válasszon nyelvet: