A Majestic King 2022 slot áttekintése

A Majestic King nyerőgépet a Spinomenal cég fejlesztette ki, és igyekezett a lehető legizgalmasabbá és felhasználóbarátabbá tenni. Így a nyerőgép kiváló minőségű grafikát és zenei komponenst kapott. A, nyereménykombinációk sorsolása 5 tárcsán és 25 fix vonalon.

Van egy egészen érdekes bónuszjáték is, melynek célja bizonyos szorzók összegyűjtése. Míg a gép volatilitása közepes, a maximális szorzó pedig x300. Az afrikai zenei dizájn talán a slot egyik jellemzője. A műszaki jellemzők átlagosak, de ezt tökéletesen ellensúlyozzák a nagylelkű ajándékok.

A játékgép kialakítása

Vizuálisan a Majestic King meglehetősen feltűnő és jó bánásmódban részesült. A háttér egy színes lepel, amelyben számos egzotikus állat él. Az animáció is a ponton van – a nyerő elemek kombinációi meg vannak világítva, és jelentősen megnő a méret.

Számos nyereménykép is található, köztük oroszlán, elefánt, keselyű, zsiráf, zebra, játékkártya és egyéb ikonok. A nyerőgép egy nagyon vidám dallammal rendelkezik, amely az afrikai stílushoz kapcsolódik, és lehetővé teszi a szokatlan játék teljes élvezetét.

Műszaki jellemzők

A nyerőgép öt tárcsát és huszonöt nyerővonalat tartalmaz. Míg a téthatárok pörgetésenként 0,25 és 250 dollár között mozognak, ami nagyszerű azoknak a játékosoknak, akik szívesebben fogadnak egyszerre nagy összegeket. 3 szimbólummal kezdődő nyereménykombinációt hozhat létre, mint mindig, a bal tárcsáról számolva.

Táblázat – A nyerőgép főbb jellemzői

Gyártó Spinomenális
A játékgép típusa Videó nyerőgépek
Dobok száma 5
Sorok száma 25
Szétszór Igen
Bónusz játék Igen
Ingyenes pörgetések Igen
Wild szimbólum Igen
RTP 95,16%
Volatilitás Alacsony
Maximális szorzás 300 х
Díjtartományok 0,25 és 250 dollár között
Érmék száma soronként 1
Kockázat/Szerencsejáték/Kettős játék Nem
Automatikus lejátszás Igen
Téma Természet

Megjegyzendő, hogy a megtérülési százalék 95,16%, de a varianciaszintet a fejlesztő nem jelenti. A maximális lehetséges kifizetés x300, ami még alacsony volatilitás esetén sem elég. A játékban a vad szimbólumot egy fehér oroszlán képviseli, amely képes helyettesíteni a szokásos szimbólumokat, de önmagában nem alkot kombinációkat.

Szimbólumok és nyerő kombinációk

A Majestic King játékban összesen 12 szimbólum található. Minden egyes piktogramnak megvan a maga képe, különböző szorzói és természetesen annak a valószínűsége, hogy megjelenjen a tekercsen. Mindezek a szimbólumok nyereménykombinációkba vannak összeállítva, kezdve 3-mal és 10-gyel végződve ugyanazon képen.

Táblázat - Slot nyeremény kombinációk

10/J alacsony szimbólumok, x5-től x80-ig
K/K egyszerű szimbólumok, x8-tól x100-ig
A ritka kártyaszimbólum, x12-től x120-ig
Zebra x14-ről x200-ra növeli a tétet
Zsiráf x16-ról x220-ra növeli a tétet
Keselyű 18 és 260 fogadás közötti nyeremény
Elefánt ritka gyakori szimbólum, x20-tól x300-ig terjedő szorzó
Scatter (játék logója) freespin trigger
Vadon (fehér oroszlán) helyettesíti a normál szimbólumokat, szorzó x200-ig
Bónusz (fa) bónusz kör

Ahogy a táblázatból is látható, szinte minden Majestic King szimbólum jó nyereményt hoz, vagy lehetővé teszi bónuszok aktiválását, amelyekből a legbőkezűbb ajándékokat kaphatod. Az összes képet részletesebben is felfedezheti a "demó" módban Vulkan Vegas online kaszinó, majd részletesebben megnézzük a bónusz kiegészítéseket.

Bónuszok és ingyenes pörgetések

Az ingyenes pörgetések megszerzéséhez a játékosoknak 3-5 scattert kell összegyűjteniük a tárcsákon. Ekkor működésbe lép a szerencsekerék, amely meghatározza a következő húzásokat:

  • 40 ingyenes pörgetés jár;
  • állandó kettős szimbólum.

A második slot bónusz sokkal ismerősebb, ingyenes pörgetéseket is használ, de aktiválásához össze kell gyűjtened egy 3 bónuszkártyát. Így a scatter szimbólumoknak köszönhetően fel kell töltened a teljes tét szorzót, amíg a kezdés és a további körök be nem fejeződnek.

Érvek és ellenérvek

Mielőtt elkezdené a valódi pénzes játékot, nem csak a specifikációkat érdemes figyelembe venni, hanem az előnyöket és a hátrányokat is, valamint lehetőség szerint a többi játékos visszajelzését is. Ennek eredményeként a játékmenetet a lehető legbiztonságosabbá és kényelmesebbé teheti.

Előnyök
  • Véletlen jokerek és speciális kettős szimbólumok;
  • Van egy bónuszjáték, amelyben különböző szorzókat gyűjthetsz;
  • Van egy bónusz kör ingyenes pörgetésekkel, ahol a véletlenszerűen kiválasztott szimbólum mindig dupla formátumú lesz.
Hátrányok

A hátrányok közé tartozik, hogy a gép közepes volatilitású, és az elérhető maximális szorzó csak x300 a tétnél. Így a Majestic King nyerőgép játékmenetben és látványban is jónak mondható.

Ebben a játékosok nagyszámú különféle bónuszt találnak majd, amelyeknek köszönhetően feldobják játékmenetüket a bőkezűbb ajándékok reményében. És csak a megfelelő megközelítéssel elég nagy nyereményekre számíthat!

Válasszon nyelvet: