A Wolf Gold 2022 nyerőgép áttekintése

A Wolf Gold egy nagyon izgalmas játék a népszerű Pragmatic Play szoftverfejlesztőtől. A gép a kezdetektől a mai napig keresett volt az új és tapasztalt szerencsejátékosok körében, köszönhetően modern grafikájának és sokféle funkciójának.

A játék alapjául az indián, vagyis indiai témát vették. A játék fogadási tartománya meglehetősen univerzális, és az ingyenes pörgetések jelenléte és egyáltalán lehetővé teszi a játék teljes élvezetét.

A Wolf's Gold nyerőgép 5 tárcsás és 25 fix vonallal rendelkezik, amivel természetesen sok pénzt nyerhetsz, ha szerencséd van. A nyerőgép fő jellemzője a három érdekes jackpot, nos, a barátságos légkör jelenléte, a scatterek és a vad szimbólumok, és valóban lehetővé teszik, hogy szerencsét próbáljon.

Grafika és felület

A nyerőgép grafikáját a legapróbb részletekig úgy alakították ki, hogy fényes és jellegzetes legyen. A fő háttér sötétkék égbolt és barna amerikai hegyek. Különféle játékképek vannak madarak, állatok és különleges karakterek formájában.

A színséma meglehetősen kontrasztos, de nem túl tarka, hogy a játék során ne vonja el a figyelmet. Az animáció kiváló minőségű. A játékmező felett látható a nyerőgép neve és a nyerő kombinációk lehetséges jackpotjainak összege.

Az alsó panel a következő gombokat és funkciókat helyezte el:

 • főmenü;
 • módosítsa a zene hangerejét;
 • információk a gépről;
 • kreditek száma;
 • fogadás megtörtént;
 • játszani automata módban.

Ilyen sokrétű funkcióval a Wolf Gold története meglehetősen izgalmas és megnyerő. És a felület átláthatósága és a minőségvezérlő panel lehetővé tette, hogy a slot az egyik legjobb legyen a Vulkan Vegas webhelyen. Ez a nyerőgép ingyen játszható egy speciális „demó” módban, valamint valódi pénzért.

Műszaki adatok

Ez a gép öt tárcsával és huszonöt fix nyerővonallal rendelkezik, és a soronkénti tét összege 0,01 és 0,5 dollár között változhat. Így nyugodtan kijelenthető, hogy a Wolf Gold különösen az újoncokat fog tetszeni kis tétjeik miatt. Ahhoz, hogy nyerő kombinációt hozzon létre a slotban, 3, 4 vagy 5 képet kell gyűjtenie ugyanabból a képből, a számolás a bal tárcsával kezdődik.

Táblázat - Alapvető nyílásparaméterek

Gyártó Pragmatikus játék
A játékgép típusa Video slot
Dobok száma 5
Sorok száma 25
Szétszór Igen
Bónusz játék Igen
Ingyenes pörgetések Igen
Wild szimbólum Igen
RTP 94,02%
Volatilitás Közepes
Maximális szorzás 1000 х
Díjtartományok 0,01–0,5 USD
Érmék száma soronként 1-től 5-ig
Kockázat/Szerencsejáték/Kettős játék Nem
Automatikus lejátszás Igen
Slot téma Állatok

A gép kifizetése 96,01%, a volatilitás pedig átlagos. Ez azt jelenti, hogy a játékos 1000 x tétet kaphat pörgetésenként. Ez a volatilitási szint azt jelenti, hogy a legmagasabb kifizetésnek legalább a tét háromszorosának kell lennie. A joker itt a farkas, amely Wildként jelenik meg, és helyettesíti a szokásos kombinációkat.

Nyerő kombinációk a slotban

A Wolf's Gold slot szimbólumai meglehetősen világosak, akárcsak maga a játékmenet. A játék megértéséhez érdemes közelebbről is szemügyre venni a nyereménykombinációkat, melyeket az alábbi táblázatban mutatunk be.

Táblázat - Wolf Gold nyerőgép fő kombinációk (3, 4 és 5 képhez)

Bölény 25, 250 és 500
Orlan 20, 150 és 400
Puma 15, 100 és 300
10, 50 és 200
Jack, királynő és király 5, 20 és 50
Ász 10, 20 és 50

Szimbólumok, amelyekre figyelni kell:

 1. A vad (farkas) minden tekercsen megtalálható, elfoglalhatja mindkét oszlopot és a teljes képernyőt, és ha szükséges, helyettesíti a szokásos képeket, hogy nyereménykombinációkat alkosson.
 2. "Scatter" (naplemente) - megtalálható az 1., 3. és 5. tárcsán, 3 vagy több megszerzése 1 tét bőséges nyereményt ad a játékosnak, amelyet ingyenes pörgetések követnek.
 3. A "Bónusz" (a hold) egy pénzszimbólum, amely lehetővé teszi további bónuszok kiváltását és a jackpot megjátszását.

Így a Wolf's Gold nyerőgép a lehető legkifinomultabb, ami különösen a tapasztalt játékosok kedvére tehet.

Wolf Gold nyerőgép bónuszok és ingyenes pörgetések

Az ingyenes pörgetések összege 5 darab valódi pénzért valósul meg Vulkan Vegas Casino. A három középső tárcsa egyetlen „hatalmas” jokerré egyesül, amely kitölti a képernyő közepét. Az ingyenes pörgetések meghosszabbodnak, és számuk növekedhet. Money Respin - a bónusz szimbólumok különböző összegek formájában jelennek meg. A jackpot összege is megjelenhet rajtuk.

Ha 6 egyforma képből bármilyen cellát képeznek, akkor ez a bónusz aktiválódik. Ebben az esetben a nyereményszimbólumok a helyükön maradnak, míg a szokásos szimbólumok változnak a pörgetési folyamat során. Kezdetben a speciális szimbólumok háromból állnak, és ha további holdak jelennek meg, a pontszám 3-ra frissül. Amikor a kör véget ér, az összes bónuszkép összeadódik. Így keletkezik a végső kifizetés. Ha mind a 15 pozíciót elfoglalja, megkapja a mega jackpotot.

Wolf Gold, hogy pénzért játsszon a Vulkan Vegasban

A szerencsejátékosok regisztráció nélkül is élvezhetik a nyerőgépet, de ebben az esetben csak hamis pénzzel nyerhetnek. Éppen ezért a nyeréshez minimális összeget kell befizetni. Lehetőség van PC-n, laptopon vagy mobileszközön játszani. Nincs különbség a funkcionalitás és a grafikai tervezés terén. Elolvashatja a híreket, kommunikálhat a technikai támogatással, befizethet/kivehet pénzt, használhat bónuszokat stb.

Érvek és ellenérvek

Ha most először játszol a Wolf's Golddal és szeretnél megérteni pár dolgot, akkor érdemes odafigyelni a gép előnyeire és hátrányaira. Mert ezen ismeretek alapján a legjobb tudása szerint töltheti el szabadidejét.

Előnyök
 • Elég nagyvonalú kifizetések;
 • Bónusz ajánlatok nagy választéka;
 • Egyszerű kezelés és interfész;
 • Sokoldalú fogadási tartomány;
 • Lehetőség mobileszközön játszani;
 • Nagy összegek és mega jackpot esélye.
Hátrányok
 • Vannak bizonyos korlátozások;
 • Gyakorlatilag semmilyen információ nem érhető el az interneten;
 • Nem mindig lehet bónuszokat aktiválni;
 • Hosszú távon nem lehet nagy összeget nyerni.

Ennek eredményeként azt a kis következtetést vonhatjuk le, hogy a Vulkan Vegas nyerőgép ideális azoknak a játékosoknak, akik a laza és kényelmes játékot kedvelik, miközben nem kockáztatnak sok pénzt. Kezdők és tapasztalt játékosok egyaránt választják, függetlenül a sikertől. Ezért döntse el Ön, de a legjobb, ha szabad módban próbálja ki.

Válasszon nyelvet: